stock-photo-86600605-hand-smoothing-plane-on-a-workbench.jpg
 

Solide materialer – dyktige håndverkere

Alle hyttene leveres med solide, varige materialer og bygges med dyktige håndverkere. Du skal være trygg på at du får den kvaliteten som vi lover deg. Vi bor lokalt, og skal møte deg på butikken og i skiløypa i mange år framover.

Veggene bygges lokalt i Rollag etter nøyaktige tegninger, og løftes på grunnmur med kranbil. Det gir en rask og svært god byggeprosess, nøyaktige mål, lite matarialsvinn, et godt arbeidsmiljø – og sist men ikke minst unngår vi regn og fukt i byggverket. Hele byggeprosessen foregår lokalt og vi kan kontrollere byggeprosessen fra A til Å.

Vi legger stor vekt på at både hytta vi leverer, tomta der hytta står og hele hyttefeltet rundt skal bli like flott. Vi vil ikke sage av den grønne grena vi sitter på lokalt.

Vi lover deg mye hytte for pengene, og vil gjøre vårt for at du skal få en problemfri hytteopplevelse, og en kvalitet på hytta som du kan glede deg over i mange år.

Vi leverer hyttene i en kvalitet vi definerer for Standard. Dette er solide og gode materialer og solid håndverk. I tillegg er det mange tilvalgsmuligheter etter en meny vi kaller Ekstra. Vi kan selvsagt også levere andre kvaliteter og løsninger på forespørsel.