Velkommen til Vegglifjell og Killingdalen Sør! Numedals hotteste nybyggerfelt for hytter! Her blir hyttebyggerene tatt på alvor og en del av et levende og fremoverlent hytteområde.
Vi tilbyr her en komplett hytte hvor vi ikke har spart på konfekten - med alle tilvalg inkludert - torv på tak - skifer og ekslusiv parkett på gulv, innbydende peis, innredninger fra Uvdal Snekkerverksted på både bad og kjøkken, ladepunkt for el-bil - valgfri interiørbeis og utforming på panelet - varmestyringssystem - garderobeløsninger - opparbeidede utearealer mv

Her er ingen skjulte kostnader. Alt inkludert. Betal oppgitt pris og få drømmehytta. Kun stedlige og kjente lokale aktører inne i byggeprosessen. For oss er det viktig med gode ambassadører - og de beste ambassadører får vi når vi har fornøyde kunder!

Se våre utvalgte tomter på finn.no